UUTUUS! Lasol 100 -22°C Käyttövalmis lasinpesuneste

Laadukas käyttövalmis etanolipohjainen lasinpesuneste, jonka pakkaskesto on -22°C. Puhdistaa tuulilasin ja ajovalot kirkkaiksi eikä muodosta tuulilasiin häiritsevää kalvoa tai jätä raitoja.

Pesevien ainesosien lisäksi käyttövalmis Lasol sisältää myös tuulilasinpyyhkijöiden kumi- ja muoviosia hoitavia ainesosia.

Ominaisuudet

Hyvä puhdistusteho, ylläpitää kumi- ja muoviosien joustavuutta. Ei sisällä hajusteita, joten soveltuu myös hajusteyliherkille. Kätevä kaatonokka, pussipakkaus tuottaa kanisteria 65% vähemmän jätettä.

Pakkauskoko

3L

Käyttö

Käyttö

Käyttövalmis liuos. Kaada suoraan pussista auton tuulilasinpesunestesäiliöön.

Käyttökohteet

Auton tuulilasi.

Riittoisuus

Liuos on sellaisenaan käyttövalmis aina -22 C asteeseen. Tarvittaessa voit parantaa pakkaskestävyyttä lisäämällä sekaan Lasol-lasinpesutiivistettä.

Käyttöturvallisuustiedote

Ohjeet

Säilytys

Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Säilytä tiiviisti suljettuna ja pystyasennossa. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaan.

Tuoteseloste

Alcohol denat.
Aqua
Propylene glycol
Triethanolamine
Fatty alcohol C10-16, ethoxylated/propoxylated
Isodekanol, ethoxylated

Tuoteturvallisuus

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Tupakointi kielletty. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.