Kesä-Lasol tuoteperheen uusi värikäs ilme

Suomen tunnetuin lasinpesunestemerkki sai kesäksi 2023 uudistetun tuoteilmeen kaikille kolmelle kesälaatuiselle lasinpesunestetuotteelle.

Uudet Kesä-Lasol 2 L pakkaukset
Yhdessä LAB-ammattikorkeakoulun muotoiluopiskelijoiden kanssa toteutetun tuoteilmeuudistusprojektin tuloksena Kesä Lasol -tuotesarjan etiketit ja myymäläesillepanoratkaisut ovat värikkään erottuvia.

Uudistus koskee vain ulkoasua, tuotesisältö on tuttua tehokasta hyönteisproteiineja irrottavaa lasinpesunestettä. Myös tuoksu on edelleen tuttu kesäinen koivuntuoksu, vaikka etikettejä onkin kuusi erilaista. Värikäs kokonaisuus erottuu myymälän hyllyssä erilaisuudellaan ja muistuttaa kuluttajia myös kesällä tarkoituksenmukaisen lasinpesunesteen tarpeellisuudesta.

Lasol – tien näyttäjä

Berner Oy on valmistanut Lasolia vuodesta 1995. Kaikki Lasol-tuulilasinpesunesteet valmistetaan Bernerin tehtailla Heinävedellä. Jokainen Lasol-valmistuserä laatutarkastetaan tehtaan laboratoriossa mm. kaasukromatografian avulla.

Lasol -laadun osatekijät

Lasol puhdistaa tuulilasin ja ajovalot kirkkaiksi muodostamatta tuulilasiin häiritsevää kalvoa tai raitoja. Tarkasti valittujen pesevien ainesosien lisäksi Lasol sisältää myös tuulilasinpyyhkijöiden kumi- ja muoviosia hoitavia aineita.

Talvilaatuiset Lasol -tuotteet ovat etanolipohjaisia, biohajoavia ja oikein käytettyinä turvallisia käyttää. Lasol ei ole koskaan sisältänyt myrkyllistä metanolia. Lasol -talvituotteiden pakkaskestävyys vaihtelee riippuen siitä, onko tuote käyttövalmis vai laimennettava. Käyttövalmiiden Lasol -varianttien pakkaskestävyys on aina vähintään -22°C. Laimennettavan Lasol -lasinpesunesteen pakkaskesto sellaisenaan on -60°C, mutta käytännössä tuote laimennetaan halutun pakkaskeston mukaan.

Lasol talvellä käytettävät tuulilasinpesunesteet
Talvilaatuinen Lasol on etanolipohjainen lasinpesuneste. Laimennettava lasinpesutiiviste kestää jopa -60°C pakkasen.

 

Lasol -kesätuotteet sisältävät hyönteisproteiineja rikkovia ainesosia. Ne irrottavat tehokkaasti tuulilasiin tarttuvia hyönteisiä.

Lasol -kesätuotteet: Kesä-Lasol 2L, Itikka-Lasol 100ml ja Lasol Itikkaliuote 0,5L