Lasol – tien näyttäjä

Lasol on Suomen tunnetuin tuulilasinpesunestemerkki.

Berner Oy on valmistanut Lasolia vuodesta 1995. Etanolipohjaiset Lasol-tuulilasinpesunesteet valmistetaan Heinävedellä omassa tehtaassamme. Lasol on biohajoava ja turvallinen käyttää, eivätkä lasinpesunesteemme ole koskaan sisältäneet myrkyllistä metanolia. Tarkistamme jokaisen Lasol-valmistuserän tehtaan laboratoriossa muun muassa kaasukromatografian avulla.

Lasol ei jätä kalvoa eikä raitoja

Lasol puhdistaa tuulilasin ja ajovalot kirkkaiksi muodostamatta tuulilasiin häiritsevää kalvoa tai raitoja. Pesevien ainesosien lisäksi Lasol sisältää myös tuulilasinpyyhkijöiden kumi- ja muoviosia hoitavia aineita.

Lasol lasinpesutiivisteet eri tuotekoot
Lasol on etanolipohjainen lasinpesuneste. Laimennettava lasinpesutiiviste kestää jopa -60 asteen pakkasen.

Lasol laimennettavana tai käyttövalmiina versiona

Tuotesarja sisältää sekä laimennettavia että käyttövalmiita lasinpesunesteitä. Laimennettavan tuulilasinpesunesteen etu on se, että pakkaskestoa voi tarvittaessa säätää.

Käyttövalmis Lasol pussipakkauksessa on taas helppoudessaan ylivertainen vaihtoehto. Kaada käyttövalmis Lasol suoraan ekologisen kevyestä pussipakkauksesta pesunestesäiliöön.

 

Vihreät etiketit kuuluvat Kesä Lasol -sarjalle
Hyönteislikaa tehokkaasti irrottavat Lasol -pesunesteet kesäkäyttöön.

 

Lasol -kesätuotteet irrottavat tehokkaasti hyönteislikaa

Kesä-Lasolit tuntee etiketin vihreästä väristä. Kesällä käytettävä lasinpesuaine on koostumukseltaan hiukan erilainen kuin talvella käytettävä.

Pesuaineen jäätyminen ei ole kesällä ongelma, vaan tuulilasiin kertyvä sitkeä hyönteislika. Sen vuoksi Lasol kesätuotteet sisältävät hyönteisproteiineja rikkovia ainesosia. Ne irrottavat tehokkaasti tuulilasiin tarttuvia hyönteisiä.

Vihreää Lasolia myydään näppärässä pikkupullossa, joka sisältää 100 ml laimennettavaa tiivistettä, josta tulee jopa 5 L pesunestettä. Sitä on saatavilla myös perinteisessä laimennettavassa 2 L pakkauksessa.

Vihreään Lasol -kesätuotteiden sarjaan kuuluu myös tehokas Lasol Itikkaliuote, jolla hyönteislika irtoaa turvallisesti sekä laseista että auton maalipinnasta.